~ Livrare imediata din stoc ~ Transport gratuit la comenzi peste 300 lei ~

Detalii GDPR


Daca avem acordul tau vom folosi datele tale personale, in mai multe feluri, in functie de natura lor. Ce date colectam și cum le folosim poti citi mai jos:
Adresa de email
In cazul in care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ti trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, dar și la articolele și resursele pe care le publicam periodic pe acest site.  Adresa de email va fi folosita si pentru campaniile de e-marketing pe retelele sociale pe care se promoveaza site-ul.
Prenumele și numele
In cazul in care ne-ai furnizat prenumele și numele tau, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primești de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing  www.klaviyo.com ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonati. Numele si prenumele va fi folosit pentru a fi creat AWB-ul pe platforma Fan Courier.
Numarul de telefon
In cazul in care ne-ai furnizat numarul de telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid, telefonic, prin mesaje sau prin intermediul WhatsApp. Numarul de telefon va fi folosit si pentru campaniile de e-marketing pe retelele sociale pe care se promoveaza site-ul. Numarul de telefon va fi folosit in cadrul platformei Fan Courier pentru a fi contactat la primirea coletelor.
Datele de facturare
In cazul in care ne-ai furnizat datele de facturare (inclusiv CUI, Numarul de inregistrare la Registrul Comertului, adresa sediului firmei, contul bancar, numele bancii, numele reprezentantului legal, functia reprezentantului legal), folosim aceste date pentru a emite factura aferenta comenzii plasate pe site-ul nostru. Aceste date vor fi salvate in sistemul nostru de gestiune si contabilitate.
Partajarea datelor personale
Nu am vandut, nu vindem și nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor și a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.
Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfașura activitatea și, in cazuri exceptionale și doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in Romania.
Colaboratorii nostrii sunt:  www.klaviyo.com pentru campanii de email marketing; Facebook pentru campaniile de e-marketing pe retelele sociale; Google AdWords pentru campaniile de e-marketing; Fancourier pentru transportul produselor noastre catre tine, Mobilpay.ro pentru procesarea platilor online.
Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.
Drepturile tale in contextul datelor
Acestea sunt drepturile tale in contextul colectarii și prelucrarii datelor.
Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele tale;
Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;
Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre tine;
Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale catre tine sau catre un alt operator;
Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate.
Am luat toate masurile tehnice pentru ca tu sa nu fii obligat(a) sa ne furnizezi niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de știut ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora, sau sa nu te putem anunta cu privire la serviciile si produsele noastre de care ai putea fi interesat(a).
Pentru orice intrebari in acest context, sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@copatiliu.ro sau la numarul de telefon: 0727 789 488. 
Va multumim pentru vizitarea site-ului www.copatiliu.ro si va asteptam oricand pentru o noua vizita!