~ Livrare imediata din stoc ~ Transport gratuit la comenzi peste 300 lei ~

Retur Copatiliu


Cumparatorul are dreptul sa renunţe la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. 

Potrivit art. 4 alin.1 lit. b) Ordonantei de Urgenta 130/2000 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii Produselor aveti dreptul de a denunta Contractul de Vanzare, de a returna Produsele si de a primi inapoi contravaloarea acestora.

Returneaza produsul pe care nu il mai doresti in aceeasi stare in care a fost livrat. Asta inseamna: probat, dar nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi, inclusiv cu accesorii sau cutie. Gandeste-te ca urmatorul client se poate indragosti chiar de produsul returnat de tine. Etichetele sau elementele de autenticitate ale produselor trebuie sa fie intacte pentru ca produsul returnat sa fie receptionat. Compania isi rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor produse care nu respecta aceste conditii.
Produsul poate fi returnat in maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. In situatia in care termenul este depasit, produsul nu va fi acceptat si se va returna destinatarului.

Compania are obligatia de a rambursa contravaloarea produsului in termen de maxim 14 de zile de la denuntarea Contractului, dar nu inainte de returnarea Produsului. Prin exceptie, daca in urma returnarii Produsului se constata ca acesta a fost deteriorat si nu mai poate fi comercializat ca nou, Compania isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea Produsului. De asemenea, Compania poate refuza returnarea Produsului daca nu este returnat in ambalajul original intact.

Cheltuielile cu privire la returnarea produselor vor fi suportate de catre dumneavoastra.
Orice cheltuieli cu privire la livrarea retururilor neconforme, care sunt refuzate din cauza nerespectarii procedurii de retur, vor fi suportate de catre dumneavoastra.

Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci va fi considerata un abuz, Compania rezervandu-si dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.
Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa info@copatiliu.ro  sau la numarul de telefon 0727 789 488. 

Pentru realizarea unui retur:

  1. Introduceti produsul impreuna cu acest formular, in cutia in care s-a realizat expedierea sau alta cutie.
  2. Expediati coletul cu destinatia:
    SC Copatiliu SRL
    Adresa: Strada Ulmului, nr 28, Dragomiresti Deal, judet Ilfov, cod 077096