~ Livrare imediata din stoc ~ Transport gratuit la comenzi peste 300 lei ~

REGULAMENT CONCURS "VIS DE PRINTESA"


Prezentul regulament are scopul de va informa cu privire la desfasurarea concursului “VIS DE PRINTESA”, initiat de COPATILIU SRL, si se adreseaza unei anumite categorii de participanti (anume desemnata), reprezentand o serie de reguli ce trebuie respectate in cadrul desfasurarii acestui Concurs:

CAPITOLUL 1 – ORGANIZATORUL
 1. Organizatorul concursului “VIS DE PRINTESA” (denumit in cele ce urmeaza „Concursul”) este COPATILIU SRL, societate cu sediul in Romania, jud Ilfov, Dragomiresti Deal, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Ilfov sub nr. J23/504/2020, CUI 42208431, reprezentata de Georgiana Monica Groza in calitate de Administrator al societatii (denumit in continuare „Organizatorul”)
 2. Concursul se va derula sub imperiul prezentului regulament (denumit in cele ce urmeaza „Regulamentul”) obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul derularii Concursului, dar nu inainte de a anunta publicul in prealabil.
 3. Pentru aducerea la cunostinta publicului, Regulamentul este intocmit si este disponibil, in mod gratuit, oricarei persoane interesate, pe site-ul copatiliu.ro, in sectiunea „Regulament”.
CAPITOLUL 2 – DURATA SI LOCUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI
 1. Concursul se va desfasura in mediul on-line, pe paginile oficiale de Facebook si Instagram ale Copatiliu, in perioada 01-24 Octombrie 2021.
CAPITOLUL 3 – DREPTUL DE PARTICIPARE
 1. Poate participa la Concurs orice persoana ce are un cont (activ) in cel putin una din cele doua retele de socializare (Facebook, respectiv Instagram). Nu au dreptul de participare la acest Concurs angajatii Organizatorului, precum si sotul/sotia si rudele pana la gradul 2 ai acestora.
 2. Participarea la acest Concurs presupune acceptul castigatorului referitor la faptul ca, numele si prenumele si/sau contul Facebook/Instagram vor fi facute publice si folosite pentru a face publica premierea si asocierea acestuia cu Copatiliu, insa doar in legatura cu prezentul Concurs si fara a prejudicia imaginea ori drepturile acestora. Cesionarea si utilizarea de catre Organizator a acestor materiale se va face fara nici un fel de plata suplimentara pentru castigator.
CAPITOLUL 4 – MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Pentru a participa la Concurs, participantii trebuie sa indeplineasca in mod cumulativ urmatoarele conditii:
 1. Sa dea like la postarea unde este anuntat Concursul
 2. Sa dea follow contului Facebook @copatiliu si/sau Instagram @copatiliu_rochii_de_gala
 3. Sa scrie in comentariu cui ar oferi cadoul si sa eticheteze 3 prieteni (conturile trebuie sa fie active)
 4. Sa dea share postarii Concurs in Story sau pe pagina de Facebook sau Instagram. 
 5. Este valabila o singura inscriere pe fiecare din cele 2 retele de socializare. 
 6. Fiecare comentariu va primi un numar de inregistrare, care va aparea ca raspuns din partea @copatiliu. Un concurent va primi un singur numar de inregistrare chiar daca va adauga mai multe comentarii.
CAPITOLUL 5 – PREMIUL CONCURSULUI SI ACORDAREA ACESTUIA 
 1. Pentru concurs se va oferi un singur premiu. Premiul oferit de Organizator este un voucher valoric de cumparaturi in valoare de 600 (sase sute) lei care poate fi utilizat pentru achizitia oricarui produs afisat pe https://copatiliu.ro/collections/giveaway
 2. Voucherul va putea fi folosit o singura data, in 24 de ore din momentul validarii castigatorului. Codul de voucher se va transmite castigatorului, in format electronic la o adresa de e-mail pe care o va comunica castigatorul in ziua desemnarii.
 3. Voucherul valoric de cumparaturi nu poate fi preschimbat in bani sau alte bunuri. Voucherul utilizat partial sau neutilizat nu se returneaza si nu poate fi reportat.
 4. Produsul cumparat cu Voucher se livreaza gratuit catre Castigator, doar pe teritoriul Romaniei.
 5. In caz de retur al produsului achizitionat cu Voucher-ul mai sus mentionat, acesta va putea si inlocuit cu un produs de aceeasi valoare sau mai mica. In caz de valoare mai mare, Castigatorul va suporta diferenta. Valoare exacta a produsului se regaseste pe site si se ia in calcul valoarea fara niciun discount, in cazul in care, la momentul returului, produsul se afla intr-o campanie de reduceri.
 6. Anuntarea castigatorului se va face cu update la postarea de Concurs si prin mesaj direct catre contul cu care s-a inregistrat in Concurs.
 7. Castigatorul va trebui sa plaseze o comanda pe https://copatiliu.ro/collections/giveaway in maxim 24 de ore de la extragerea.
 8. In cazul in care castigatorul nu va putea fi contactat de Organizator pana la data de 24 Octombrie 2021 ora 23:00, din cauza lipsei de raspuns din partea castigatorului, castigatorul va trimite un e-mail la adresa info@copatiliu.ro, pana la data de 25 Octombrie 2021, pentru a i se oferi detaliile despre intrarea in posesia premiului. In cazul in care castigatorul nu va contacta Organizatorul pana la data de 25 Octombrie 2021 ora 23:00, Organizatorul va contacta un al doilea potential castigator care a fost extras cu titlu de rezerva. Daca nici acesta din urma nu va putea fi contactat de catre Organizator si, in cele din urma, nu va contacta Organizatorul pana la data de 26 Octombrie 2021 ora 23:00, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai oferi premiul.
 9. Castigatorul nu va efectua nicio alta plata suplimentara si nu va suporta alte costuri suplimentare.
 10. Organizatorul nu va suporta niciun fel de cheltuieli ulterior punerii castigatorului in posesia premiului.
 11. In situatia descoperirii de catre Organizator a unei/unor fraude, acesta este in drept a elimina participantul care a fraudat.
CAPITOLUL 6 – DESEMNAREA CASTIGATORULUI
 1. Tragerea la sorti va fi efectuata in data de 24 Octombrie 2021, ora 10:00, prin intermediul aplicatiei random.org.
 2. In cadrul tragerii la sorti, pentru potentialul castigator extras, se va extrage la sorti un participant cu titlu de rezerva.
CAPITOLUL 7 – TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
 1. Organizatorul Concursului va vira la bugetul de stat impozitul cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, conform prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal.
 2. Organizatorul nu este raspunzator de plata altor taxe, impozite, obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea fiind in sarcina castigatorului.
CAPITOLUL 8 – LITIGII
 1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.
CAPITOLUL 9 – RESPONSABILITATE
 1. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru
 2. Situatiile in care castigatorul nu contacteaza Organizatorul pana pe data 25 Octombrie 2021, sau, dupa caz, pana la data de 26 Octombrie 2021, din orice motive independente de vointa si fara nicio culpa a Organizatorului;
 3. Situatiile in care premiul nu este livrat ori inmanat castigatorului ca urmare a unor date de identificare inexistente, false ori incorecte comunicate catre Organizator;
CAPITOLUL 10 - CONFIDENTIALITATEA DATELOR
 1. Prin participarea la această Campanie, Participanții sunt de acord ca datele lor personale să fie prelucrate în scopul organizării și desfășurării Concursului “VIS DE PRINTESA” pe durata strict necesara derularii acestuia.
COPATILIU SRL